Posted on Hozzászólás most!

Néhány gyakori kérdés a termékek különbségeiről

A mai napon hoztunk nektek egy kis összefoglalót! 🙂

1.Mi a különbség a CYBEX M-fix és S-fix között?

Az M-Fix 3 éves kortól 12 éves korig ajánlott (2/3-as csoport), míg az S-Fix 9 hónapos kortól 12 éves korig (1/2/3-as csoport). Így a két ülés legfőbb különbsége a korcsoport besorolás.


A CYBEX autósüléseket független vizsgálóintézetek rendszeresen tesztelik és értékelik. Az utósüléseik a vezető európai biztonsági és fogyasztói teszteken – például az ADAC biztonsági tesztjén és a Stiftung Warentest tesztjén – folyamatosan tesztgyőztesek vagy kiváló pontszámokat kapnak.

Cybex_Sirona_S2_and_SX2_Review_-_Award (1)
teaser_ti_129__en-en-60c3288951429 (1)
teaser_ti_136__en-en-5f311ad4ea5fe

2.Mi a különbség a CYBEX Z-fix és a Z Fix Plus között?

A Solution Z-Fix moduláris rendszer két szövetet használ.
A Z-fix a hagyományos polyester huzattal rendelkezik.
Ha a Plus változatot választod, akkor egy visszafogottabb megjelenést kapsz, textúrázottabb kivitelben.

Solution Z i-Fix
Deep Black Plus

Solution Z i-Fix
Deep Black

3.Solution M-Fix és Solution M-Fix SL?

Solution M-Fix SL

A Solution M-Fix SL egyszerre kínál kényelmet és biztonságot. A lineáris oldalütközés-védelmi rendszer (L.S.P. System) nagyobb védelmet nyújt gyermekének oldalirányú ütközés esetén. A 12 pozícióban állítható magasságú fejtámlának és a szellőzőrendszernek köszönhetően növekvő gyermeke mindig kényelmesen utazhat.

Solution M-Fix

A 12 pozícióban állítható magasságú fejtámlának és a szellőzőrendszernek köszönhetően növekvő gyermeke mindig kényelmesen utazhat.

4.Hogyan tesztelik az autósüléseket?

A biztonsági szabványoknak való megfelelés érdekében az autósülést a középső üléspadhoz szíjazzák, majd az ülést hátrafelé lökik, hogy szimuláljanak egy 30 mérföld/órás sebességű frontális ütközést. A vizsgálatot kétszer végzik el: egyszer az ülést övvel rögzítve, másodszor pedig a LATCH segítségével.

5.Használható e a Cybex Z fix Isofix nélkül?

Az automatikus beállítási mechanizmusnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármilyen autósüléshez.
Az ISOFIX Connect rendszerrel tervezett CYBEX autósülések olyan autókban is használhatók, amelyek nem rendelkeznek ISOFIX rendszerrel.

5.Mi az I-size?

2013. júniusban életbe lépett az i-Size ECE R129. Ezzel a gyerekülés-biztonság új szintre lépett.
Ma már elengedhetetlnül fontos tartott – biztonsági elvárások a 2005 óta érvényben lévő ECE R44/04 standard szabványnál nem voltak kötelezőek.
A gyártóra volt bízva, hogy beépíti-e egy gyerekülésbe a fokozott védelmet vagy megelégszik a standard minőséggel.

Az új szabvány létrejöttére tehát a régi szabvány hiányosságai miatt volt szükség.

– A standard ECE R44/04 szabványos gyerekülések több mint fele nem Isofix-es bekötésű, hiszen a régi szabvány nem teszi kötelezővé az Isofix használatát.
– Az új i-Size ECE R129 szabványos gyerekülés azonban kizárólag csak Isofix-vel készülhet, hiszen a szabvány az Isofix-et kötelezően írja elő.

6.Használható-e a Cybex Pallas M-fix Isofix nélkül?

Pallas M-Fix SL autósülés 1-es csoportú ülésként állítható ütközésvédővel rendelkezik.
A 15 kg-os gyermekek számára készült (kb. 3 éves kortól).
Az ülés könnyen átalakítható Solution M-Fix SL-re, és a rugalmas csatlakozóknak köszönhetően ISOFIX nélküli autókban is biztonsággal használható.

Posted on Hozzászólás most!

Sirona autósülés típusai közötti különbség

CYBEX MEGOLDÁS
SIRONA SOROZATMODELLEK FELMÉRÉSE

A Cybex Sirona gyermekülés az 1/2/3 csoport egyik legnépszerűbb ülése, és számos módosítással rendelkezik, amelyek különbségeit ebben a cikkben megvizsgáljuk. A Сybex Sirona Z i-size az 1/2/3 csoport újdonsága, amely megjelent piacon. A Platinum kollekciót, amelyhez ez az autósülés is tartozik, a Cybex a legjobbnak tartja minőségi anyagok, kényelem és biztonság tekintetében.

Típus

Szabvány

Kor

Sirona M2 i-size
Sirona S2 i-size
Sirona Sx2 i-size
Sirona Z i-size
Sirona Zi i-size

UN 129 i-size
UN 129/03 i-size
UN 129/03 i-size
UN 129/02 i-size
UN 129/03 i-size

Születéstől – 4éves korig
3hónapos kortól – 4éves korig(újszülött betéttel)
3hónapos kortól – 4éves korig(újszülött betéttel)
Születéstől – 4éves korig
Születéstől – 4éves korig

360°-os forgási mechanizmus

Energiaelnyelő burkolat

Övtartó

Rögzítés

Sirona M2 i-size

Egy kattintással történő beszerelés az ISOFIX rendszerrel
Az ISOFIX rendszerrel történő egykattintásos beszerelés hátrafelé és előre néző helyzetben is egyszerű beszerelést tesz lehetővé, és garantálja a fokozott biztonságot.
A Sirona M2 i-Size az autó ISOFIX rendszerének segítségével rögzül, és nem igényel további rögzítést. A beszerelés jelzése is segít megelőzni az esetleges helytelen használatot.

Sirona S2 i-size

Egyszerű beszerelés és rögzítés a járművedben
Az ISOFIX megbízhatóan rögzíti az autósülést a járműben. A beállítás egyszerű, gyors, egy kattintással történő rögzítéssel ülést a járműben rögzíti. A könnyen ellenőrizhető kijelzők megerősítik, hogy az ülés be van szerelve és készen áll az indulásra

Sirona SX2 i-size

Egyszerű beszerelés és rögzítés a járművedben
Az ISOFIX megbízhatóan rögzíti az autósülést a járműben. A beállítás egyszerű, gyors, egy kattintással történő rögzítéssel ülést a járműben rögzíti. A könnyen ellenőrizhető kijelzők megerősítik, hogy az ülés be van szerelve és készen áll az indulásra

Sirona Z i-size

Két kattintással történő beszerelés az ISOFIX rendszerrel
Az ISOFIX kétkattintásos beépítés egyszerű beépítést tesz lehetővé, és garantálja a fokozott biztonságot. A Base Z-vel kombinálva az autósülés az autó ISOFIX rendszerével rögzül, és nem igényel további rögzítést. A beszerelés jelzője segít megelőzni az esetleges visszaélést.

Sirona Zi i-size

Rögzítése két kattintással az ISOFIX bázistalp rögzítésével történik, valamint az integrált támasztóláb helyes beállításával.
A Sirona Zi i-Size autósülés 360˚-ban elforgatható az integrált talpán, így a gyermek korának megfelelően előre, illetve hátrafelé nézve rögzíthető.

Bázistalp

Sirona M2 i-size

M-Line moduláris rendszer
Ez a moduláris rendszer mindent tartalmaz, amire szüksége van. Az Aton M autós gyermeküléssel és a Sirona M2 i-Size modellel két ülést kattinthat egy alapra. Ez biztosítja gyermeke biztonságos hátrafelé néző utazását – születéstől kb. 4 éves korig

Sirona S2 i-size

Az ülés egyben van a bázistalppal, mely egykezes 360°-os forgató mechanizmussal rendelkezik a gyors be- és kiszállás érdekében. Ez az új titkos fegyvered a könnyű és kényelmes beszálláshoz.

Sirona SX2 i-size

Az ülés egyben van a bázistalppal.
Egyszerűen beállítható. Egy álom használni. A 360°-ban elforgatható Sirona SX2 i-Size csökkenti az autósülés felszerelésével és gyermeke biztonságával kapcsolatos stresszt. A megbízható biztonsági funkciók egyszerű használattal párosulnak a gondtalan utazási élmény érdekében.

Sirona Z i-size

Moduláris rendszer – egy alap, két autósülés
Maradjon rugalmas – a Z-Line moduláris rendszer részeként a Sirona Z i-Size és a Cloud Z i-Size egyaránt illeszkedik a Z bázisra, így születéstől 105 cm-es korig, kb. 4 éves korig folyamatosan biztonságosan utazhat.

Sirona Zi i-size

A Base Z a CYBEX Z-Line moduláris rendszer biztonságos és változtatható alapegysége, amely különösen hosszú élettartamú megoldás. A Base Z befogad két különböző autósülést Cloud Z I-size és a Sirona Z I-size típust, így akár 4 éves korig használható.

Ütközésvédelem

Sirona M2 i-size

Integrált lineáris oldalsó ütközésvédelem
Az integrált lineáris oldalsó ütközésvédők (L.S.P. System) az ajtóval szemközti oldalon kihajthatóak, csökkentve az oldalirányú ütközés erejét az ütközés nagyon korai szakaszában. Akár hátrafelé, akár előrefelé néz.Az L.S.P. rendszer kihajtható, és a fej- és vállvédőkkel együtt csökkenti az oldalütközésnél fellépő ütközés erejét.

Sirona S2 i-size

Csökkenti az oldalirányú ütközés erejét
Integrált L.S.P. rendszerrel rendelkezik, amelyet nem kell kipattintania,  növeli a biztonságot oldalirányú ütközés esetén. Ez az energiaelnyelő héjjal együtt működik, hogy csökkentse az oldalirányú ütközés erejét.

Sirona SX2 i-size

Előre beállított oldalvédelem a hibamentes telepítéshez
A fejlett lineáris oldalütközésvédelem már a kezdetektől fogva használatra kész, nincs szükség külön telepítésre. Advanced Linear Side-impact Protection védelemmel rendelkezik, amelyet az autó ajtó felőli oldalán kell kipattintani. Az energiaelnyelő héjjal kombinálva 25%-kal képes csökkenteni az oldalütközés erejét! Az energiaelnyelő héj úgy van kialakítva, hogy az ütközéskor elhajlik, és az erőket a babától is elvezeti.

Sirona Z i-size

Integrált lineáris oldalsó ütközésvédelem
A Sirona Z i-Size integrált L.S.P. rendszere fokozott biztonságot nyújt oldalirányú ütközés esetén. Az energiaelnyelő héjjal együtt körülbelül 25%-kal csökkenti az oldalütközés erejét.

+

Energiacsökkentő technológia (ER-Tech)
A Sirona Z i-Size energiacsökkentő technológiája fokozott biztonságot nyújt gyermeke számára menetiránynak háttal ülő helyzetben, frontális ütközés esetén. Az “ER-Tech” több mint 20%-kal csökkenti a gyermek nyakára ható erőket frontális ütközés során, összehasonlítva más létező 5 pontos biztonsági övrendszerekkel.

Sirona Zi i-size

Integrált L.S.P. rendszer
Fokozott biztonságot nyújt oldalirányú ütközés esetén. Az energiaelnyelő héjjal együtt kb. 25%-kal csökkenti az oldalütközés erejét.

+

Energiacsökkentő technológia (ER-Tech)
Fokozott biztonságot nyújt gyermeke számára menetiránynak háttal ülő helyzetben, frontális ütközés esetén. Az “ER-Tech” több mint 20%-kal csökkenti a gyermek nyakára ható erőket frontális ütközés során, összehasonlítva más létező 5 pontos biztonsági övrendszerekkel.

Posted on Hozzászólás most!

Cybex lifestyle

A CYBEX egy életstílus, mely biztonságot ad a családok számára világszerte a díjnyertes autósüléseivel, babakocsikkal és babahordozóival.

Teljesen új perspektívát kaphat a gyermekével való aktív életre. A ZENO megadja a szabadságot, hogy úgy mozogjon, ahogyan szeretne. Bármikor.

Egy olyan bájos kollekció, mint a #CYBEXSpringBlossom, feldobhatja a hosszú téli napokat.

A Grammy-díjas zenei mogul DJ Khaled úgy véli, hogy a család mindig az első. Feleségével, Nicole-lal és a CYBEX-szel közösen, két kis “királyuk” által inspirálva egy igazán páratlan, csodákkal teli kollekciót tervezett.

CYBEX CLOUD Z I- SIZE HORDOZÓ  DJ KHALED

CYBEX BUNDAZSÁK PRIAM, MIOS – DJ KHALED

Posted on Hozzászólás most!

Cybex Priam vs. Cybex Balio S Lux: Melyik a jobb?

Cybex Priam vs. Cybex Balios S Lux: Melyik a jobb?
A Cybex két népszerű babakocsija a Priam és a Balios S Lux

Sokan azonban gyakran elbizonytalanodnak az apró részletektől.

Mi a különbség? Melyik a jobb?

Mélyre merülünk, hogy megnézzük a babakocsik előnyeit, és hogy melyik illik jobban a Te életstílusodhoz.

Cybex Priam:

Kezdjük a Priammal!

A Priamot gyakran a Cybex Platinum márka koronaékszerének tekintik.

Ez az univerzális babakocsi olyan sok funkcióval, tartozékkal és színválasztékkal rendelkezik, melyből biztosan össezállíthatod a saját stílusodhoz megfelőt.

9da2f88220101441c3e49b63f532b72d

Biztonság:

A Cybex Priam 2019-ben elnyerte az Európai Bizottság termékbiztonsági díját.

A Cybex Priam kipipálja az összes biztonsági szempontot, egészen a biztonsági övektől a kerékfelfüggesztésig, így gyermeked a legnagyobb biztonságban tudhatod a Priam babakocsiban.

Kényelem:

Ez az a pont, ahol a Priam igazán ragyogni kezd!

Egy kézzel történő összecsukás: Imádjuk az egykezes összecsukhatóság funkcióját, amelyet ez a babakocsi kínál. Könnyedén összecsukhatod és elpakolhatod a babakocsit, akár a babával a kezedben.

Egykezes hátradőlés: Soha nem volt még ilyen egyszerű az ülés teljes hátradőlésre állítása, miközben Te úton vagy. Ha a baba elalszik menet közben, zökkenésmentesen fektetheted pihenő pozícióba a háttámlát.

Kétkerekű üzemmód: A vízpart közelében laksz? Akkor imádni fogod a Priam kétkerekű üzemmódját. Ez az üzemmód lehetővé teszi, hogy a babakocsit úgy vidd magaddal, mint egy bőröndöt, így előre tolás helyett húzhatod a terepen, még a homokban is!

Extra nagy bevásárlókosár: Minden szülő tudja, hogy a babák rengeteg holmit igényelnek! Az extra nagy bevásárlókosár minden tárolási igényedet kielégíti.

Funkciók:

Megfordítható ülésegység: Ez a babakocsi lehetővé teszi, hogy a baba előrefelé vagy hátrafelé nézzen, így mindig kényelmes, minden igényt kielégítve.

XXL napellenző: A Priam XXL napellenzővel még soha nem volt ilyen egyszerű a babának egy kis árnyékot nyújtani a napsütéses napokon, vagy egy kis védelmet a szél ellen a hidegebb napokon. XXl kupolája egészen a babakorlátig behúzható.

Összkerékfelfüggesztés: Ha a baba nyűgös napot él át, nincs rosszabb, mint a babakocsiban való döcögős utazás. A Priam összkerékfelfüggesztése lehetővé teszi, hogy a baba végig egyenletesen utazhasson.

Asztal magasságú ülés: Ezt a babakocsit úgy tervezték, hogy kompatibilis legyen az átlagos asztalmagassággal, ami körülbelül 31,5 hüvelyk, így a baba Veled együtt ülhet az asztalnál, miközben Te étkezel.

Tartozékok:

Sílécek: Igen, jól olvastad. A Priam rendelkezik síléc tartozékkal, hogy a babakocsit nehéz hóban is tolhasd! Ha egyszer kipróbálod, azon fogsz csodálkozni, hogyan bírja ki bárki más a telet eme életet megváltoztató kiegészítő nélkül.

Uzsonnatálca: Ez az uzsonnás tálca nagyszerű, ha egy napot a parkban töltesz!

Pohártartó: Vásárolj egy csészetartót, hogy a teát vagy a kávét ott tartsd, ahol szükséged van rá!

Testvérfellépő: Ezt a kiegészítőt könnyedén csatlakoztathatod a babakocsihoz, hogy a kicsit nagyobb gyermeked kényelmesen utazhasson rajta, miközben Te tolod a babakocsit.

E-Priam: Bár nem ez áll ennek a babakocsi-összehasonlításnak a középpontjában, mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy ez a babakocsimodell elérhető egy további frissítéssel is!

Az e-Priam babakocsihoz egy elektromos motor van csatlakoztatva, így ha a babakocsit hegynek felfelé tolod, akkor az beindul, és egy kis segítséget nyújt.

Hasonlóképpen, segít abban is, hogy egy kicsit korábban fékezzen, ha lefelé halad.

Ha egy szuper dombos városban élsz, ízületi gyulladásban szenvedsz, vagy egyéb olyan egészségügyi tényezők miatt, amelyek miatt szükséged lehet egy kis segítségre a babakocsi tolása közben

Akkor az e-Priam-ot érdemes megfontolni!

Cybex Balios:

Itt az ideje, hogy beszéljünk a Balios babakocsiról.

Ez a babakocsi a Cybex Gold termékcsalád része, és zökkenőmentes utazást biztosít Neked és gyermekednek, miközben úton vagytok.

Íme a csodálatos funkciók, amelyeket ez a babakocsi kínál!

de08a0888a31bf5e702826fcbea99836

Biztonság:

Ez a babakocsi megfelelő párnázottsággal rendelkezik gyermeked számára, ötpontos biztonsági hevederrel és kiváló manőverezhetőséggel, hogy gyermeked biztonságban legyen, miközben sétálni viszed.

Funkciók:

Utazási rendszer: Ez a babakocsi 3 az 1-ben utazási rendszerré alakítható. Ez azt jelenti, hogy egy vázzal, de többféle utazási lehetőséggel rendelkezik. Kompatibilis a normál babakocsiüléssel, a Balios S Lux vázzal, a díjnyertes autós gyerekülésükkel és a Cot S mózeskosárral.

Egy kézzel történő összecsukás: egy kézzel könnyen összecsukható egy szabadon álló csomaggá, így kényelmesen elfér és tárolható.

Egykézzel dönthető: A szülői munka során mindig azt kívánja, bárcsak lenne egy harmadik keze. A Balios megkönnyíti a dolgát és lehetővé teszi, hogy az ülést könnyedén, gond nélkül beállíthasd gyermeked számára.

Tágas bevásárlókosár: A Balios modell bevásárlókosara akár 5 kilót is elbír, ami rengeteg tárolóhelyet biztosít.

Állítható ülés: Ülése előre vagy hátrafelé néző pozícióban állítható, amelyikre éppen szükséged van.

Kényelem:

Felfüggesztés: Puha összkerékfelfüggesztés: A szülői magatartás 1. szabálya: Soha ne ébreszd fel az alvó babát! A Balios puha, összkerekes felfüggesztésével nem kell aggódnod. Újszülöttje számára bármilyen terepen zökkenőmentes lesz az utazás.

Minden terepen használható kerekek: Ha az összkerékfelfüggesztés nem volt elég, hogy meggyőzzön, akkor várj, amíg hallasz a terepjáró kerekekről! Ezek a kerekek bármilyen egyenletes vagy egyentlen, durva tereppel megbirkóznak a defekt veszélye nélkül.

4 állású teleszkópos kormány: Nem számít, milyen magas vagy, ezeket a kormányokat úgy tudod beállítani, hogy kényelmes legyen számodra. A könnyű fogás érdekében bőrrel vannak ellátva.

XXL napellenző: A Priamhoz hasonlóan ez a napellenző is elvégzi a munkát, mivel elegendő fedettséget nyújt ahhoz, hogy megvédje gyermekedet a nap káros sugaraitól.

Tartozékok:

Cot S: Ez tökéletes alvási megoldást jelent, ha úton vagy!

Lábzsák: A lábzsák kiegészítő tökéletes arra, hogy a babát egy kényelmes rétegbe burkold, hogy kellemesen melegen tartsd.

Napernyő: Egyetlen kattintással felszerelhető, mely további védelmet nyújt a naptól!

Balios S Lux vagy Priam? Melyik a legjobb?

Ha egy olyan babakocsit keresel, amely elvégzi a feladatát, és közben egy kis pénzt is megtakarít, akkor a Balios S Lux megvásárlását javasoljuk. A megfelelő kiegészítőkkel ez a babakocsi bárhová elvisz Téged és gyermekedet, ahová csak akarod!

Ha egy olyan babakocsit szeretnél vásárolni, amely már akkor mindent tud, amikor megérkezik az ajtóhoz, akkor a Priam a tökéletes választás. Funkcionalitása és elegáns kialakítása könnyebbé teszi az életed.

Posted on Hozzászólás most!

A Cybex Pallas S-Fix és a Pallas M-Fix közötti különbség

Kíváncsi vagy, mi a különbség a Pallas S Fix és az M Fix között. Ugye?

Még fontosabb, hogy melyik modellt válaszd?

 

A “Pallas S Fix vs. Pallas M Fix” kihívásunkban felfedezheted a két Cybex modell előnyeit és hátrányait, és felfedjük az összes különbséget, hogy segítsünk kiválasztani a gyermeked számára legjobb autósülést.

Mindkettő biztonságos és kényelmes autósülés, de mi az újabb modellt, a Cybex Pallas S-Fixet részesítjük előnyben.

Cybex Pallas S Fix

Cybex Pallas M Fix

  • A Pallas S-Fix ülés az M-Fix modell továbbfejlesztése, és jelenleg az egyik legkelendőbb ülés az 1 2 3. csoportban.
  • Független európai szervek által 2018-ban végzett tesztelés során 5 csillagból 4 csillagot kapott, a TCS a “Kiemelten ajánlott”, az ADAC pedig a “Jó” minősítést adta neki.
  • ISOFIX nélkül is rögzíthető
 
  • Dönthető fejtámla
  • Állítható magasságú fejtámla
  • 10kg
  • 500 x 430 x 685 mm
  • Kiváló kárpitanyag
  • A Pallas M-Fix a Cybex Pallas 2 Fix továbbfejlesztése, és az 1 2 3. csoport egyik legkelendőbb modellje.
  • Független szervek (TCS, ADAC, Stiftung und Warentest) 2015-ben végzett tesztjén az 5 csillagból 4 csillagot kapott, és a “Kiemelten ajánlott” minősítést kapta.
  • ISOFIX nélkül is rögzíthető
  • Dönthető fejtámla
  • Állítható magasságú fejtámla
  • 9,3kg
  • 540 x 430 x 700 mm

Mint látható, a két ülés legtöbb jellemzője azonos vagy nagyon hasonló. Íme a legjelentősebbek.

 

Állítható szélességű védőpárna
Az 1. csoportba tartozó ülések használata esetén mindkét modell (S-Fix és M-Fix) a hasi védőpárnát használja a gyermek rögzítésére.

cybex-pallas-s-fix-vs-cybex-pallas-m-fix-cuscino-protezione

A Pallas S-Fix és M-Fix modellek állítható biztonsági párnái között nincs jelentős eltérés.
A két párna nagyon hasonló, bár a forma kissé változik, de nincs észrevehető különbség.

3 pozícióban dönthető fejtámla

CYBEX szabadalmaztatott dönthető fejtámla optimális védelmet biztosít oldalütközés esetén  továbbá kényelmesebb alvási pozíciót kínál a biztonságos és nyugodt utazás érdekében.A fejtámla gyakorlatilag azonos a két modellben.

functionality_14_pallas-m-fix_507_3-position-reclining-headrest_en-en-5c17d80f12fb8 (1)

Egyedileg beállítható oldal ütközés elleni védelem

Mind a Pallas S Fix, mind a Pallas M Fix rendelkezik a egyedileg állítható L.S.P. (Linear Side-impact Protection) rendszerrel,

amely csökkenti az oldalütközés hatásait.

Mindkét modellnél az L.S.P.-védők egymástól függetlenül állíthatóak.
A két modellben található L.S.P. rendszerek kissé eltérnek egymástól:

a Pallas M-Fixben 3 különböző pozícióban állítható (zárt, nyitott, köztes)
A Pallas S-Fix 2 pozícióban állítható (zárt, nyitott).
Az esztétika és az aktiválás különbözik a két modell között, de a rendszer funkcionalitása gyakorlatilag ugyanaz.

Kényelmes egy kézzel dönthető funkció

A Pallas S Fix és a Pallas M Fix, ha 1. csoportos ülésként használják, könnyen, egy kézzel dönthető.

A két modellel elérhető dőlésszögben nincs jelentős különbség.

Átalakulás az 1. csoportból a 2/3. csoportba

Mindkét modell átalakítható a megfelelő Solution típusú változatba:

A Cybex Pallas S-Fix átalakítható Cybex Solution S-Fix-re.
A Cybex Pallas M-Fix átalakítható Cybex Solution M-Fix-re.
Az ülés 2/3-as csoportba történő átalakítására vonatkozó eljárás azonos.

Különbségek:

A Cybex Pallas S Fix és a Pallas M Fix közötti különbség:

-Az ülés belső/külső méretei
-Az ülésbetét hiánya az S-Fix változatban
-A szövetek minősége

Nézzük meg együtt, mit jelentenek ezek a különbségek az ülés általános minősége szempontjából, és melyik ülést érdemes választania gyermeke számára.

Az ülés kialakítása és belső/külső méretei

A legújabb Pallas S-Fix változat kissé módosított kialakítással rendelkezik a korábbi M-Fix változathoz képest.

E változtatások eredményeként az S-Fix változat külső méretei csökkentek, különösen a szélessége,

amely az M-Fix modell 43 cm-es szélességéről az S-Fix modellnél mindössze 40 cm-re csökkent.

Ez a módosítás nagyobb szabad teret biztosít az autó belsejében.

Ezenkívül a formatervezési frissítés során az ülés belső védelmének új kialakításának köszönhetően

az S-Fix változat belül szélesebb (kb. 15%-kal), mint a Pallas M-Fix változata.

Az ülés belső terében lévő különbség különösen hasznos, ha gyermeke növekszik és egyre kényelmesebbé válik.

Mi a Cybex Pallas S-Fixet részesítjük előnyben, mert kívülről kevésbé terjedelmes, belül pedig több helyet biztosít gyermekednek.

Ülésbetét

A két modell közötti egyik legtöbbet tárgyalt különbség az, hogy a Cybex S-Fix modellnél hiányzik az üléshuzat alatti betét.

Ennek a betétnek az M-Fix változatban az a funkciója, hogy a kisebb gyermekeket néhány centiméterrel megemeli, így a védőpárna nem nyomja őket.

cybex-pallas-m-fix-rialzo-sedile

Első pillantásra hátrányosnak tűnhet, hogy a Pallas S-Fix ülés alatti ülésmagasító hiányzik, de a következőket figyelembe kell venni:

Ha a gyermeknek szüksége van ülésmagasítóra ahhoz, hogy ebben az ülésben előrefelé szállítsák, akkor minden bizonnyal biztonságosabb, ha még néhány hónapig hátrafelé szállítják a jelenlegi ülésében.

A fenti okból kifolyólag nem tartjuk jelentősnek a Pallas S-Fix ülés alatti betét hiányát.

 

Következtetések:

Ahogy az összehasonlításunkból láthatta, a Cybex Pallas S-Fix és a Pallas M-Fix közötti különbségek csekélyek.

Ez teljesen érthető, mivel az S-Fix modell az M-Fix változat továbbfejlesztése.

A kevés különbség azonban véleményünk szerint mind az újabb modell javára szól.

Ezért mi a legújabb változatot részesítjük előnyben: a Cybex Pallas S-Fixet.

Posted on Hozzászólás most!

Cybex Cloud Z i-size vagy Cybex Aton 5

Cybex Cloud Z i-size vagy Cybex Aton 5

Íme néhány nagyszerű autósülés a Cybextől. Ezt a kettőt nem valószínű, hogy össze lehet hasonlítani egymással. Ezek a Cybex autósülések sok szülő körében népszerűek, és ennek oka van.

Ha egy nagyon jó autósülést keresel a Cybex babakocsikhoz, akkor ne keress tovább. A Cybex Z i-size az egyik legjobb, a Cybex Aton 5 pedig az egyik legjobb a Cybex Aton sorozatból.

Cybex Cloud Z i-size

Mitől olyan híres a Cybex Cloud Z i-size? Nos, kezdjük először a színekkel. Sokféle színben kapható, testreszabhatod, hogy illeszkedjen Cybex babakocsidhoz .

 

Ez az autósülés oldal- és frontális ütközés elleni védelmet is kínál. A legtöbb autósülés csak oldalirányú védelemmel rendelkezik.

Ez a Cloud Q újabb változata, és állítólag könnyebb, mint a régebbi változat. Ez egy nagy előrelépés, és sok szülő egyetértene vele.

Mivel új és minőségi, az új uniós biztonsági rendeletnek is megfelel. Az úgynevezett R129-es szabályozásnak köszönhetően több mint szabványos, és szuper biztonságos a használata.

Z-Line moduláris rendszer

A Base Z a CYBEX Z-Line moduláris rendszer biztonságos és variálható alapegysége, amely maximális védelmet, valamint kényelmes és rugalmas használatot biztosít. A Base Z egyedülálló, innovatív forgási mechanizmusa lehetővé teszi, hogy az autósülés a könnyebb be- és kiszállás érdekében az autó ajtajának oldalára fordítható legyen. A Base Z különösen hosszú élettartamú megoldás. Két különböző autósülésnek ad helyet, így akár 4 éves korig is használható.

Az autóban való használat során a Base Z-vel együtt kell használni. Rendelkezik egy úgynevezett “Vezetési irány vezérléssel”, ami azt jelenti, hogy megakadályozza, hogy az ülés előre nézzen.

Így a baba biztonságban van. Tudtad, hogy az üléspozíciókat egy kézzel is tudod kezelni? Ez megkönnyíti a dolgod.

Ergonomikus fekvő helyzet

A Cloud Z i-Size az autón kívül is átállítható fekvő helyzetbe. Hosszabb lábtartóját és a fekvő helyzetbe állítási szöget a német CYBEX biztonsági szakértői fejlesztették ki. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy gyermeke kényelmesen, ergonomikusan megfelelő helyzetben feküdjön. A CYBEX babakocsikkal kombinálva a Cloud Z i-Size praktikus utazórendszerré alakul át az első hónapokban, így alvó gyermeked optimális védelemben pihenhet

Forgó mechanizmus

A Base Z innovatív forgási mechanizmusa megkönnyíti a Cloud Z i-Size elforgatását az autó ajtaja felé, így gyermeked könnyebben be- és kiszállhat az autóból.

Állítható magasságú fejtámla

Az állítható fejtámla 11 pozíciót kínál a gyermeked növekedésének megfelelően történő testreszabott beállításhoz. A beépített biztonságiöv-vezető intuitív és gyors beállítást tesz lehetővé – ezek a biztonsági funkciók másodpercek alatt a növekvő gyermekedhez igazíthatók.

Kivehető újszülött betét

A Cloud Z i-Size kivehető újszülöttbetéttel rendelkezik, amely biztosítja a csecsemő közel lapos fekvőhelyzetét. Ez segít csökkenteni annak kockázatát, hogy a baba feje alvás közben előrebillenjen, ami komoly légzési problémákhoz vezethet. Annak érdekében, hogy a csecsemő növekedése során több helyet biztosítson, az újszülöttbetétet el kell távolítani, amint a gyermek 60 cm-nél magasabb lesz.

Travel System


A Cloud Z i-Size egy adapter segítségével a CYBEX, a gb és más kiválasztott márkák bármelyik babakocsijához csatlakoztatható. A gyermekülés az autón kívül egy kényelmes utazási rendszer részévé válik a további mobilitás érdekében, így egy teljes utazási rendszer megoldást kínál egy dizájnnyelven.

Integrált lineáris oldalütközés elleni védelem

A Cloud Z i-Size esetében a már bevált lineáris oldalsó ütközésvédelmi rendszerüket (L.S.P.) továbbfejlesztették. A baleset legelső ütközési erőit az ajtó felé néző, meghosszabbított oldalvédő csökkenti. Eközben az autósülés rugalmas héja az ütközési erők akár 25%-át is csökkenti, és azokat gyermekedtől távolabbra vezeti.

XXL összecsukható napellenző

A beépített, összecsukható XXL napellenző prémium nap- és szélvédelmet nyújt UPF50+ értékkel.

A Cybex Cloud Z i-size autósülés esetében kétféle szövet közül választhatsz. Mindkettő külső kemény burkolattal rendelkezik, de a belső szövetek különböznek.

A Cloud Z i-size a hagyományos polyester huzattal rendelkezik. 
Ha a Plus változatot választod, akkor egy visszafogottabb megjelenést kapsz, textúrázottabb kivitelben.

Aton 5

cybex-aton-5-ambientada

A Cybex Aton autósülések meglehetősen híresek, és ez az egyik legújabb és nagyon népszerű.

Az Aton 5 születéstől 15 hónapos korig alkalmas, ami körülbelül 45 és 85 cm közötti magasságot jelent.

Az ülés maximális súlya 13 kg. Ez a fenti modellel ellentétben egy 0+ csoportos autósülés, i- méret nélkül.

L.S.P. rendszer

A lineáris oldalütközés elleni védelem (L.S.P. System) az energiaelnyelő héjjal együtt elnyeli az oldalütközés okozta ütközés erejét. A baleset legelső ütközését a Linear Side-impact Protection System (L.S.P. System) és a kihúzható protektor osztja el, és az ülés rugalmas anyagszerkezete elnyeli. A gyermekülés rugalmas anyaga és szerkezete ezután elnyeli az ütközésből származó erőket, és elvezeti azokat a babától.

Kivehető újszülött betét


Az Aton 5 kivehető újszülöttbetéttel rendelkezik, amely biztosítja a csecsemő közel lapos fekvőhelyzetét. Ez segít csökkenteni annak kockázatát, hogy a baba feje alvás közben előrebillenjen, ami komoly légzési problémákhoz vezethet. Annak érdekében, hogy a csecsemő növekedése során több helyet biztosítson, az újszülöttbetétet el kell távolítani, amint a gyermek 60 cm-nél magasabb lesz.

Állítható magasságú fejtámla (8 pozíció)


A 8 pozícióban állítható, integrált biztonságiöv vezetőkkel ellátott fejtámla a gyermekhordozó optimális oldalütközés elleni védelmének egy másik aspektusa. A biztonsági öv magassága automatikusan a fejtámla magasságától függően áll be, így a pántok körülményes ki- és befűzése a múlté. Az Y-biztonságiöv rendszer nagyon hatékony és kényelmes biztonsági megoldásnak bizonyult, különösen a nagyon kicsi babák számára. A fejtámlához rögzített puha ülésbetét a baba medence magasságának szabályozására is használható.

Integrált XXL összecsukható napellenző

4 fokozatban állítható, UPF50+ napvédelemmel.

Travel System

Az Aton 5 egy adapter segítségével a CYBEX, a gb és más kiválasztott márkák bármelyik babakocsijához csatlakoztatható. A gyermekülés az autón kívül egy kényelmes utazási rendszer részévé válik a további mobilitás érdekében, így egy teljes utazási rendszer megoldást kínál egy dizájnnyelven.

Ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely megkönnyíti az ülés hordozását.Külön megvásárolható Isofix alap, amelyet az autóban rögzíthet, ha az szükséges.A Cybex Aton 5 mosható huzattal rendelkezik, hogy tartósan megőrizze a tisztaságát.Megfelel az R44/04 szabványnak.

A Cybex Cloud Z és a Cybex Aton 5 közötti különbség

1. R129 szabványnak megfelelő vs. R44/04 szabványnak megfelelő.
Ez az egyik fő különbség, amiben ez a két autósülés különbözik. 

Ez azt jelenti, hogy a Cybex Cloud Z i-size nagyobb biztonságot nyújt,

és a legmagasabb biztonsági normával rendelkezik, megfelel az EU legmagasabb biztonsági ellenőrzésének.

Több oldalvédelmet kínál, jobb hátrafelé néző élményt nyújt, és más szempontból is jobb. A Cybex Aton 5 a szokásos biztonsági szabványnak megfelelő.

Mindenki számára biztonságosan használható, de nem kínálja azokat az extra funkciókat, amelyek biztonságosabbá teszik. 

 

2. Isofix és univerzális rögzítés vs. bázistalp.
Az egyik fő különbség e kettő között az autóba való beszerelés. 

Az Aton 5 rögzíthető 3 pontos biztonsági övvel az autóban, vagy használhatod az Isofix bázistalpat, amit maga a Cybex biztosít.

A Cloud Z viszont csak a Cybex által szintén biztosított bázissal biztosít és rögzíthető. Ha rendelkezik az alappal, akkor bizonyos autókban rögzítheti az ülést.

 

3. Különbség a jellemzőkben.
Bár a formatervezési minták nagyon hasonlónak tűnnek, és sok tulajdonságuk is hasonló, a kettőnek vannak más jellemzői is, amelyek nem közösek.

A Cybex Cloud Z i-size 180 fokos forgási szöggel rendelkezik. Az autóba beszerelve olyan szögben helyezheted el a babát, amilyen szögben csak akarod (többnyire).

Emellett frontális ütközésvédelmet is kínál. Lehetőséget ad arra, hogy kétféle szövet közül válasszon. 

A Cybex Cloud Z-t egészen kisgyermekkorig használhatja, amit a legtöbb autósülés nem biztosít.

 

Az Aton 5 kék iránymutatással rendelkezik, ahová a biztonsági övet helyezheti. Az fejtámla 8 pozícióban állítható, és jó a kicsiknek és a nagy babáknak.

Posted on Hozzászólás most!

A Cybex Balios S Lux és Talos S Lux összehasonlítása

A CYBEX BALIOS S LUX ÉS A CYBEX TALOS S LUX ÖSSZEHASONLÍTÁSA

A Cybex Balios S Lux és a Cybex Talos S Lux a Cybex termékcsalád legkelendőbb babakocsijai, amelyek születéstől 3-4 éves korig alkalmasak. A sokoldalúság, a funkcionalitás, a minőség és az ár a fő tényezők, amelyek alapján sok szülő választ. Mindkét babakocsi minden alkalomra egyedüliként használható, mivel kényelmet nyújtanak a gyermeknek, ugyanakkor elég kompaktak és jó párnázottsággal rendelkeznek. Ebben a cikkben összehasonlítjuk a két modellt.

Különbségek

A Balios S és Talos S babakocsik meglehetősen nagy belső térrel rendelkeznek, így még az idősebb gyermekek is kényelmesen és biztonságban érezhetik magukat séta közben. A babakocsik alváshoz állítható háttámlával rendelkeznek. Bár az ülések vizuálisan hasonlóak, szerkezetileg különböznek egymástól, a Balios esetében a kupola a vázhoz van rögzítve, míg a Talos esetében magához az üléshez. Emiatt a Balios S napellenzője a dőlésbeállítással együtt állítható, a Talos S-nél a napellenző külön állítható. A kupola a napellenzőkben különbözik – a Talos modell nagyobb, és további szellőzőablakkal rendelkezik.

Mindkét babakocsi ülésegysége a jármű elejére és hátuljára is felszerelhető. A babát a beépített hevederek vagy az ütköző rögzíti. A kárpitanyagok nem változnak, kiváló minőségűek és nagyon szépek, mindkét Cybex babakocsiban elég sok szín közül lehet választani. A Talos S Lux modellhez jár a lökhárítóhoz rögzíthető babalábvédő.

Balios S Lux

XXL kupola hálós betéttel

Védd gyermeked az időjárás viszontagságaitól egy UPF50+ védőszövetből készült, kihúzható XXL napellenzővel, amely a forró napokon a légáteresztő képesség és az egészséges légáramlás érdekében hálós ablakkal rendelkezik

Talos S Lux

Supreme XXL kupola

Védd gyermekedet az elemektől az UPF50+ védőszövetből készült, kihúzható Supreme XXL napellenzővel, amely a forró napokon a légáteresztő képesség és az egészséges légáramlás érdekében hálós ablakkal rendelkezik.

VÁZ ÉS KEREKEK

A Balios S Lux és a Talos S Lux váza alumíniumból készült, összecsukható mechanizmussal rendelkezik, és két színben, ezüst és fekete színben kapható. Az összecsukható mechanizmus lehetővé teszi, hogy az alváz meglehetősen kompakt legyen, ami megkönnyíti a babakocsi tárolását és szállítását. Összecsukott állapotban a keret stabilan áll, anélkül, hogy bárminek is támaszkodna.

Az első különbség a Balios S és a Talos S között a kerekek. A Balios elég nagy poliuretán kerekekkel rendelkezik, ezek nem lyukadnak ki, és lehetővé teszik, hogy a babakocsit ne csak sima aszfaltos utakon használd. A Talos S viszont egy komoly terepjáró babakocsi, nagy kerekekkel és kiváló terepjáró képességgel. A kerekek lyukadásmentes anyagból készültek, és a belsejében habgumi található, ami növeli az utazás simaságát

Balios S Lux

All terrain lengécsillapítós kerekek

Menj terepre magabiztosan a terepkerekekkel, amelyek nem lyukadnak ki, bármilyen kemény felületen is kell helytállniuk.

Utazz kivételes kényelemben a legkülönbözőbb felületeken a szuperlágy rugózással – mobilitás Neked és zavartalan alvás gyermekednek

Talos S Lux

Defekttűrő, terepjáró kerekek

A kényelmes, mégis tartós Talos S lux kerekek a kalandvágyó szülőknek megadják a szabadságot, hogy bármilyen felületen megküzdjenek.

A kiváló összkerékfelfüggesztés elnyeli az út minden bukkanóját, így a gyermek kényelmesen és biztonságban marad a babakocsiban

Travel System

A Balios S és a Talos S modern utazórendszerek. a babakocsi vázára több különböző elem is felszerelhető – egy mózeskosár vagy egy 0+ csoportos autósülés. Ezek használata meghosszabbítja a babakocsi élettartamát, és növeli a baba és a szülők kényelmét.

Balios S Lux

4 az 1-ben Travel System

Egy váz, négy utazási lehetőség. A Balios S Lux váz a hagyományos babakocsiülésen kívül kompatibilis díjnyertes Cybex autósülésekkel a Cot S és Cocoon S mózeskosárral.

balios_babakocsi

talos_babakocsi

Talos S Lux

4 az 1-ben Travel System

Egy váz, négy utazási lehetőség. A Talos S Lux váz a hagyományos babakocsiülésen kívül kompatibilis díjnyertes Cybex autósülésekkel a Cot S és Cocoon S mózeskosárral.

Posted on Hozzászólás most!

CYBEX színek

Mi a különbség a Cybex színek között?

Comfort

Egyenletes színű, rugalmas, kötött anyag, amely kiváló minőségű kivitelben készült, puha és gyengéd tapintású gyermeked számára. Könnyen letörölhető.

Plusz

A kéttónusú farmeranyag egyedi, texturált megjelenést és fokozott tartósságot biztosít – a kellemes érzés érdekében.

Design együttműködések

Főleg szatén anyagok feltűnő mintákkal, hímzésekkel és kiegészítőkkel, amelyeket olyan inspiráló személyiségekkel együttműködve hoztak létre, mint Karolina Kurkova, DJ Khaled és olyan életmódmárkák, mint a Scuderia Ferrari.

CYBEX színpaletta

Autumn gold

Deep black

Khaki green

Mountain blue

Mustard yellow

Nautical blue

Mustard yellow

Nautical blue

Soho grey plus

Classic beige

Soho grey

Midnight blue

Magnolia pink

River blue

Ferrari red

Laguna blue

Velvet black

London grey

Night blue

Rose red

Sweet pink

Bay blue

Steel grey

Dynamic red

Volcano black

Navy blue

Autumn gold plus

Deep black plus

Nautical blue

Silver pink

Bleached Sand

Maliblue

Medal grey

All black

Lavastone black

Denim blue

Arctic Silver

Powdery Pink

Olive green

Real black

CYBEX design színek

Cybex by Karolina Kurkova

Indigo Blue

Jewels of nature

Koi crystallized

Manhattan grey

Petticoat

Simply flowers nude beige

Simply flowers dream grey

Simply flowers pale blush

Stardust black

Springblossom dark

Springblossom light

We the best

Wings

Cybex váz

Chrome black

Chrome brown

Matt black

Rose gold

Posted on Hozzászólás most!

Pallas autósülés típusai közötti különbség

CYBEX MEGOLDÁS

PALLAS SOROZATMODELLEK FELMÉRÉSE

A Cybex Pallas sorozata az 1/2/3 csoport egyik legjobb gyermekülése, amely a funkciók széles skáláját kínálja különböző árkategóriákban. Ezen ülések biztonságát az évek során elért jó töréstesztek igazolják.

 

Technikai adatok:

Mindegyik ülés esetében 76cm-től 150cm-ig használható.

Típus

Szabvány

Kor

Súly

Pallas G i-size
Pallas S-fix
Pallas M-fix
Pallas M-fix SL
Pallas B-fix
Pallas B2-fix
Pallas B2-fix+
Pallas B2-fix+Lux

129/03 I-SIZE
R44/04
R44/04
R44/04
R44/04
R44/04
R44/04
R44/04

15hónapos kortól12évig
9hónapos kortól -12évig
9hónapos kortól -12évig
9hónapos kortól -12évig
9hónapos kortól -12évig
9hónapos kortól -12évig
9hónapos kortól -12évig
9hónapos kortól -12évig

9kg-50kg
9kg-36kg
9kg-36kg
9kg-36kg
9kg-36kg
9kg-36kg
9kg-36kg
9kg-36kg

Típus

Hosszúság (mm)

Szélesség (mm)

Magasság (mm)

Pallas G i-size
Pallas S-fix
Pallas M-fix
Pallas M-fix SL
Pallas B-fix
Pallas B2-fix
Pallas B2-fix+
Pallas B2-fix+Lux

405
430
430
370
390
390
390
390

595
500
540
540
520
520
570
570

590
685
700
615
640
640
640
640

A fő különbség ezen modellek között az oldalsó biztonsági rendszer (LSP rendszer). Az S-Fix modellen az oldalvédő lapos, és úgy néz ki, mint egy nyitható héj. Az oldalsó biztonsági elem nyitása a szék testén lévő gomb megnyomásával történik.

49411493da_22_e

A Cybex Pallas M-Fix modellben az oldalsó védelem egy egész egységként nyúlik ki, szintén a tokon lévő gomb megnyomásával.

cybex-solution-m-fix-lsp-e1503502362901

Pallas G i-Size

Kiváló integrált oldalsó ütközésvédelem
A Linear Side-impact Protection System Plus fokozott biztonságot nyújt oldalirányú ütközés esetén. Az L.S.P. System Plus több mint 20%-kal csökkenti az oldalirányú ütközésnél fellépő ütközési erőket az L.S.P. System nélküli azonos autósüléshez képest.

Pallas S-Fix

Integrált lineáris oldalütközés elleni védelem
Kihajtható a gépkocsi ajtaja felé néző oldalon. A Pallas S-Fix L.S.P. rendszere fokozott biztonságot nyújt oldalirányú ütközés esetén. Az L.S.P. rendszer oldalirányú ütközés esetén körülbelül 25%-kal csökkenti az ütközésből eredő erőket, összehasonlítva ugyanezzel az autósüléssel, amelynél az L.S.P. rendszer nincs kihajtva.

Pallas M-Fix

Egyedileg beállítható oldal ütközés elleni védelem
Az egyénileg beállítható oldal ütközés elleni védelem (L.S.P. System Plus) az ütközési energiát egy igen korai szakaszban nyeli el. Az oldal ütközés során keletkező energiát szisztematikusan nyelik el az egyénileg beállítható oldal védők, illetve a váll és fejvédők. Ugyanakkor az ütközés által okozott test mozgási energiája egy korai szakaszban nyelődik el a fejet egy biztonságos pozícióba helyezve. Az L.S.P. védő egyedileg beállítható, hogy illeszkedjen az autó belső teréhez.

Pallas M-Fix SL

Lineáris oldalsó ütközésvédelem (L.S.P. rendszer)
Az optimalizált lineáris oldalütközés elleni védelem (L.S.P. System) már nagyon korán elnyeli az ütközési energiát. Az oldalirányú ütközés ereje lineáris reakciósorozatban nyelődik el az oldalsó védőpárnák, valamint a váll- és fejvédők segítségével. Ezzel egyidejűleg a test ütközés okozta mozgási energiája már nagyon korai szakaszban elnyelődik, és a fejet aktívan biztonságos helyzetbe vezetik.

Pallas B-Fix

Lineáris oldalsó ütközésvédelem (L.S.P. rendszer)
Az L.S.P.-rendszer már korán elnyeli az ütközési erőket, hatékonyan védi a fejet és a felsőtestet oldalütközéses ütközés esetén.

Pallas B2-Fix

Csökkenti az oldalirányú ütközési erőket
Az L.S.P. rendszer már korán elnyeli az ütközési erőket, hatékonyan védi a fejet és a felsőtestet oldalirányú ütközés esetén.

Pallas B2-Fix+

Csökkenti az oldalirányú ütközési erőket
Az L.S.P. rendszer már korán elnyeli az ütközési erőket, hatékonyan védi a fejet és a felsőtestet oldalirányú ütközés esetén.

Pallas B2-Fix+Lux

Csökkenti az oldalirányú ütközési erőket
Az L.S.P. System Plus az autósülés oldalára rögzíthető, így oldalirányú ütközés esetén nagyobb biztonságot nyújt

Ütközésvédővel mindegyik modell rendelkezik, a Pallas S-Fix, Pallas M-Fix és Pallas M-Fix SL-ben már továbbfejlesztett változat van, amit egy kézzel lehet állítani.

A Pallas G i-size pedig az új kényelmes csattrendszerrel rendelkezik, illetve fejlettebb ütközésvédővel ami 40%-al csökkenti a nyaksérülések kockázatát.

Szabadalmaztatott dönthető fejtámla

A dönthető fejtámla megakadályozza, hogy a gyermek feje alvás közben előrebillenjen. Biztosítja, hogy a gyermek feje mindig a biztonsági zónában maradjon, ami különösen fontos oldalirányú ütközés esetén.

Az Air Ventilation System lehetővé teszi a hűsítő légáramlás keringését az autósülésben,

megakadályozza a hő felgyülemlését, és segít kényelmes üléshőmérsékletet biztosítani még a forró napokon is.

Posted on Hozzászólás most!

Solution autósülés típusai közötti különbség

CYBEX MEGOLDÁS

SOLUTION SOROZATMODELLEK FELMÉRÉSE

A Cybex Solution sorozata az 2/3 csoport egyik legjobb gyermekülése, amely a funkciók széles skáláját kínálja különböző árkategóriákban. Ezen ülések biztonságát az évek során elért jó töréstesztek igazolják

Technikai adatok:

Mindegyik ülés esetében 100cm-től 150cm-ig használható.

Típus

Szabvány

Kor

Súly

Solution Z-Fix
Solution Z i-Fix
Solution S-Fix
Solution S2 i-Fix
Solution G i-fix
Solution M-Fix
Solution M-Fix SL
Solution B-Fix
Solution B2-Fix
Solution B2-Fix+
Solution B2-Fix+Lux

R44/04
129/03 I-SIZE
R44/04
129/03 I-SIZE
129/03 I-SIZE
R44/04
R44/04
R44/04
R44/04
R44/04
R44/04

Kb. 3 – 12 éves korig
Kb. 3 – 12 éves korig
Kb. 3 – 12 éves korig
Kb. 3 – 12 éves korig
Kb. 3 – 12 éves korig
Kb. 3 – 12 éves korig
Kb. 3 – 12 éves korig
Kb. 3 – 12 éves korig
Kb. 3 – 12 éves korig
Kb. 3 – 12 éves korig
Kb. 3 – 12 éves korig

15kg-36kg
15kg-50kg
15kg-36kg
15kg-50kg
15kg-50kg
15kg-36kg
15kg-36kg
15kg-36kg
15kg-36kg
15kg-36kg
15kg-36kg

Típus

Hosszúság
Szélesség
Magasság

Termék súlya

Rögzítés

Solution Z-Fix

405mm
530mm
625mm

7,2kg

Isofix

Solution Z i-Fix

405mm
530mm
625mm

7,2kg

Isofix

Solution S-Fix

405mm
500mm
610mm

6,2kg

Isofix

Solution S2 i-Fix

405mm
500mm
610mm

6,2kg

Isofix

Solution G i-Fix

405mm
590mm
595mm

7,5kg

Isofix

Solution M-Fix

405mm
540mm
625mm

6,2kg

Isofix

Solution M-Fix SL

370mm
540mm
615mm

5,86kg

Isofix

Solution B-Fix

390mm
520mm
640mm

4kg

Latch-Connect rendszer

Solution B2-Fix

390mm
520mm
640mm

4,5kg

Isofix

Solution B2-Fix+

390mm
570mm
640mm

4,6kg

Isofix

Solution B2-Fix+Lux

390mm
570mm
640mm

4,7kg

Isofix

Ütközésvédelem

Solution Z-Fix

Optimalizált lineáris oldalsó ütközésvédelem
Az optimalizált lineáris oldalütközés-védelmi rendszer már nagyon korán elnyeli az ütközési energiát. A Solution Z-Fix L.S.P. System Plus rendszere fokozott biztonságot nyújt oldalirányú ütközés esetén. Az energiaelnyelő héjjal együtt körülbelül 25%-kal csökkenti az oldalütközés erejét.

Amikor felemeli a Z-fix fejtámláját, a váll- vagy oldalsó ütközésvédelem is kinyílik, hogy nagyobb helyet biztosítson.

 

Solution Z i-Fix

Továbbfejlesztett L.S.P. A System Plus rendszere tovább növeli a biztonságot oldalütközés esetén. Az energiát elnyelő külső héjjal kombinálva körülbelül 25%-kal csökkenti az oldalütés erejét. A fejtámlába épített Cybex Safety Pads párnák pedig ütközés esetén aktívan vezetik a fejet a biztonságos helyzetbe.

 

Solution S-Fix

INTEGRÁLT OLDALIRÁNYÚ ÜTKÖZÉSVÉDELMI RENDSZER
Kihúzható az autóajtó felöli oldalon. A Solution S-Fix L.S.P. rendszere fokozott biztonságot nyújt oldalirányú ütközés során. Az L.S.P. rendszer kb. 25% -kal csökkenti az ütközés hatásait egy oldalirányú ütközés esetén ,összevetve olyan üléssel mely nincs L.S.P. rendszerrel felszerelve.

 

Solution S2 i-Fix

Előre beállított oldalvédelem a hibamentes telepítéshez
A fejlett lineáris oldalsó ütközésvédelem már a kezdetektől fogva használatra kész, nincs szükség külön telepítésre. Az energiaelnyelő héjjal kombinálva körülbelül 25%-kal csökkentheti az oldalirányú ütközés erejét

 

 

Solution G i-Fix

Védelem oldalütközés esetén
A L.S.P. Plusz Rendszer 20%-al csökkenti az oldalsó ütközés erejét. * Az energiaelnyelő héj biztonságosan semlegesíti az ülésre ható erőt.

Solution M-Fix

Egyedileg beállítható oldal ütközés elleni védelem
Az egyénileg beállítható oldal ütközés elleni védelem (L.S.P. System Plus) az ütközési energiát egy igen korai szakaszban nyeli el. Az oldal ütközés során keletkező energiát szisztematikusan nyelik el az egyénileg beállítható oldal védők, illetve a váll és fejvédők. Ugyanakkor az ütközés által okozott test mozgási energiája egy korai szakaszban nyelődik el a fejet egy biztonságos pozícióba helyezve. Az L.S.P. védő egyedileg beállítható, hogy illeszkedjen az autó belső teréhez

 

Solution M-Fix SL

Lineáris oldalsó ütközésvédelem (L.S.P. rendszer)
Az optimalizált lineáris oldalütközés elleni védelem (L.S.P. System) már nagyon korán elnyeli az ütközési energiát. Az oldalirányú ütközés ereje lineáris reakciósorozatban nyelődik el az oldalsó védőpárnák, valamint a váll- és fejvédők segítségével. Ezzel egyidejűleg a test ütközés okozta mozgási energiája már nagyon korai szakaszban elnyelődik, és a fejet aktívan biztonságos helyzetbe vezetik.

 

 

Solution B-Fix

Lineáris oldalsó ütközésvédelmi rendszer (L.S.P. rendszer)
Az L.S.P.-rendszer már korán elnyeli az ütközési erőket, hatékonyan védi a fejet és a felsőtestet oldalütközéses ütközés esetén.

 

 

Solution B2-Fix

Csökkenti az oldalirányú ütközési erőket
Az L.S.P. System Plus már korán elnyeli az ütközési erőket, hatékonyan védi a fejet és a felsőtestet oldalirányú ütközés esetén.

 

 

Solution B2-Fix+

Csökkenti az oldalirányú ütközési erőket
Az L.S.P. System Plus már korán elnyeli az ütközési erőket, hatékonyan védi a fejet és a felsőtestet oldalirányú ütközés esetén

 

 

Solution B2-Fix+ Lux

Csökkenti az oldalirányú ütközési erőket
Az L.S.P. System Plus már korán elnyeli az ütközési erőket, hatékonyan védi a fejet és a felsőtestet oldalirányú ütközés esetén.

Új szövet

A Solution Z-Fix két szövetet kombinál egyedülálló módon. Az egyik szövet rendkívül puha és kényelmes, különösen az ülés belső oldalán. A kagyló körüli részen strapabíró, kéttónusú, sávos hatású szövetet használnak. Ez a kombináció biztosítja, hogy kisgyermeke kényelmesen utazhasson. Ugyanakkor tökéletesen illeszkedik egy modern autó belsejébe

A Solution Z i-Fix a fejet aktívan biztonságos helyzetbe vezeti.
A CYBEX biztonsági párnák a fejtámla részét képezik, és baleset esetén aktívan biztonságos helyzetbe vezetik a fejet.

Szabadalmaztatott dönthető fejtámla

A dönthető fejtámla megakadályozza, hogy a gyermek feje alvás közben előrebillenjen. Biztosítja, hogy a gyermek feje mindig a biztonsági zónában maradjon, ami különösen fontos oldalirányú ütközés esetén

Air Ventilation System

Az Air Ventilation System lehetővé teszi a hűsítő légáramlás keringését az autósülésben, megakadályozza a hő felgyülemlését, és segít kényelmes üléshőmérsékletet biztosítani még a forró napokon is.

Mindegyik modellben 12 pozícióba állítható magasságú fejtámla van, de a Solution Z-Fix és Solution Z i-Fix már tovább fejlesztett 12 pozíciót kínáló fej- és vállvédők magassága automatikus szélességállítással állítható, hogy megfeleljen a gyermek egyéni helyigényének. Az intelligens egykezes működtetésnek köszönhetően a szülő számára gyors és egyszerű a beállítás.

Solution G i-fix

Javított alvási kényelem
Elsőosztályú pihenés utazás során. A Solution G i-Fix az első magas háttámlájú autósülésünk, ami egy kézzel hátradönthető. A kényelmes alvási pozíció beállítása még sosem volt ilyen egyszerű.